Arkiv

Hjertestarter til Fjelsø-KlotrupTilmeld jer til Hjertestartergrundkursus!

I forbindelse med at Fjelsø får sin hjertestarter, vil der i første omgang blive afholdt to hjertestarter grundkurser á 4 timer v. instruktør Michael V. Reif. Der er plads til 6 personer på hvert kursus, og de bliver afholdt oppe i hallen fredag d. 7. december. Første hold kl. 12.00-16.00 og andet hold kl. 16.15-20.15. Forkundskaber er ikke nødvendige for deltagelse.
Vi håber, at I vil bakke op og tilmelde jer, så vi kan få holdene fyldt op. Jo mere vi ved, jo bedre kan vi passe på hinanden, og det er jo det hele projektet omkring hjertestarteren går ud på.

I kan tilmelde jer til Anja Nielsen på 61 74 56 44

Springvandspumpen i stykker

 

Vores fine springvand er desværre lukket ned, da pumpen er gået i stykker. Det er vi meget kede af, men arbejder på at få det til springe igen så hurtigt som muligt.

Hilsen Beboerforeningen.

Præsentation af forslag til nyt kulturhus

Med udgangspunkt i ”Landsbyplanen” har eleverne i 7 klasse på Fjelsø Friskole udarbejdet et forslag til et nyt kulturhus. Projektet blev levende og begejstret præstenteret af 2 elever, som på rigtig foredrags maner med ”Powerpoint Slideshow” på storskærm, fortalte om deres ideer og visioner til hvordan huset skal se ud og indrettes. Med hjælp fra Tegnestuen Fjelsø Mejeri - Henning Pilgaard og praktikant Daniel har eleverne bygget en model som kan ses på billederne nedenunder.
Et spændende projekt som nok skal give anledning til debat og diskussion i fremtiden.

Her ses modellen fra nordvest. Det grønne tag er et græstag, så man kan gå på picnic og nyd udsigten hvis man hat lyst til det.

Her ses projektet i sammenhæng med skolen. Bemærk kælkebakken.

Modellen fra en anden vinkel, med den store glas facade mod vest.

Der bilver detaljeret forklaret hvodan det hele hænger sammen.

Hvad siger i så - en biograf i Fjelsø...

Biograf/Auditorium set fra anden vinkel.

Her ses indretningen af den store fælles sal som er tiltænkt erstatning for forsamlingshuset.

Og her skal den så bygges. Man kan godt fornemme at det bilver stort. De rød/hvide stokke markere hjørnerne af kulturhuset.

Yderligere information